10 euro gratis bij Caliber Bingo

Ben je nog geen speler bij Caliber Bingo, schrijf je dan nu gratis in en je ontvangt een VVV Iris cheque ter waarde van 10 euro helemaal gratis. Bingo spelen via internet is de meest veilige manier van bingo spelen en de community op het internet groeit met duizenden spelers per dag. Alleen met internet bingo kun je tientallen nieuwe vrienden per dag maken en gezellig met ze chatten tijdens een spelletje bingo.

Nu bingo spelen bij Caliber bingo

Bingo bij Caliber - KLIK EN SPEEL NU!

10 euro gratis

Als je jezelf ingeschreven hebt bij de grootste bingo site van Nederland ontvang je 10 euro gratis. Met de Iris VVV cheque kun je in honderden winkels en website artikelen kopen. Je hoeft deze 10 euro dus niet bij Caliber bingo te besteden. De VVV cheque ontvang je direct na het sluiten van de campagne en het mooie van dit kado is dat jij het zelf ook weer kado kunt doen aan anderen.

Bingo via internet spelen bij Caliber is net zo eenvoudig als je bingkaarten kopen in je eigen bingohal. Sterker nog interent bingo is zelfs nog gemakkelijker. Als je jouw bingokaarten gekocht hebt dan worden de bingo getallen automatisch voor je bijgehouden en als je bingo hebt dan zie je direct jouw gewonnen geld op je account bijgeschreven worden! Ga nu snel naar de website van Caliber Bingo schrijf je in en ontvang jouw GRATIS VVV kadobon!

Ja, ik wil Bingo spelen en een GRATIS kadobon van 10 euro ontvangen!