67.000 euro gewonnen met online bingo

Een heel wel héél gelukkige dame uit Abergele, in Wales, heeft haar droom uit zien komen door 25ct in te zetten tijdens het spelen van online bingo en daarmee ruim 67.000 Euro te winnen! De 49 jarige speelster dacht aanvankelijk dat ze €400 had gewonnen terwijl ze op 2 Mad Bingo kaarten tegelijk speelde, maar nadat ze nog eens goed keek bleek dat ze de jackpot gewonnen had van ruim €67,400!

De vrouw vertelde dat ze bijna van haar stoel af viel toen ze het bericht op haar computerscherm las. De manager van de online bingo hal, (Lesley Hall red.) sprak zijn vreugde uit dat er in via zijn bingo website een grote prijs gewonnen was. “Het toont maar weer eens aan dat het spelen van bingo op het internet erg leuk is en dat de prijzen die je kunt winnen vaak veel hoger zijn dan de bingo prijzen tijdens buurt bingo avonden“, aldus de manager van de Bingo website.

Je zal maar zo’n groot geldbedrag winnen, wat zou jij er allemaal mee doen?! Het is natuurlijk wel zo dat je alleen maar kunt winnen bij online bingo als je ook echt mee doet. Wij horen vaak dat mensen niet spelen omdat ze zeggen dat ze toch nooit wat winnen. Dat is natuurlijk logisch, als je niet meespeelt kun je ook niet winnen toch?!