90 ballen bingo bij Caliber bingo

Wij ontvangen veel vragen over 90 ballen bingo en hoe je dat kunt spelen. Caliber bingo heeft de 90 ballen bingo versie en in dit artikel zullen wij uit leggen hoe je dit leuke bingo spel kunt spelen. Naast de traditionale 75 ballen bingo en de leuke korte bingo spelletjes heeft Caliber ook bingo met 90 ballen

90 ballen bingo

In tegenstelling tot 75 ballen bingo speel je 90 Ballen Bingo op kaarten met 3 rijen en die wewer verdeelt zijn in 9 kolommen. Het veld bestaat uit 5 vierkanten in elke rij met nummers van 1 tot 90. Voordat het spel gaat starten koop je de bingokaarten van jouw keuze en met elke lijn kun je een prijs winnen. Als horizontale lijn vol is gaat het spel verder voor twee volle lijnen en daaran voor een volle bingokaart. Via het bingoscherm zie je de getallen (1 t/m 90) in willekeurige volgorde verschijnen.

Speel nu 90 ballen bingo

90 Ballen Bingo
Tijdens het spelen van 90 ballen bingo beschouwen we elk rooster als een aparte kaart en door de drie rijen en 9 kollomen te combineren kun je lekker lang met een kaart spelen. Als je een strip hebt is dat een combinatie van 6 kaarten waarop alle nummers van 1 t/m 90 staan weergegeven. Net als bij elk ander bingospel blijft het echter gemakkelijk om de bingogetallen die al omgeroepen zijn af te strepen.

Prijzen bij 90 ballen bingo

Ook hier is geen verschil met andere online bingo spellen (ook niet met de traditionel kaart bingo spellen) want het is gewoon de bedoeling om een lij vol te krijgen en dan ontvang je een prijs. Hoe hoog de prijs is is afhankelijk van een aantal factoren; hoeveel spelers hebben tegelijk bingo, welke lijn(en) heb je vol, hoeveel is de totale inleg voor de bingo ronde en nog een paar factoren.

Bij Caliber bingo kun je de 90 ballen bingo spelen in drie varianten en ook daar zijn de prijzen bij 90 ballen bingo verschillend. Je kunt kiezen uit het Bingo Café, de Bingo lounge of Bingoduimpje! Elek van deze bingovarianten heeft een eigen jackpot en die in de lounge staat nu bijvoorbeeld al op ruim €3700!!! Heb jij ooit zoveel geld gewonnen met een potje online bingo?!?!

Caliber bingo

De beste online bingo hal is nog steeds Caliber bingo! Met de leukste chatvrienden en de beste bingo en andere leuke spellen is het bij Caliber bingo altijd feest, speel nu 90 ballen bingo!