Bea Bingo

Bea Bingo de leuke Nederlandse bingo website zit boordevol leuke bingospelletjes. De kaarten beginnen bij 10 ct per stuk (bingo spelen voor een dubbeltje!!!) en je kunt natuurlijk hier ook met meerdere kaarten tegelijk spelen! Bea Bingo is de leukste bingo website van Nederland.

Bea Bingo spelen

Beabingo heeft de 75- en 90 ballen bingo versie en meer dan 10 andere bingo varianten die eigenlijk allemaal even leuk zijn om te spelen.  Voordat je begint met spelen kun je eerst de spelregels lezen in de handige spellen gids. Deze bea bingo gids laat je heel eenvoudig zien hoe jij je kaarten kunt kopen. Zoals in elk spel is het te spelen over 2 of 3 lijnen of combinaties van lijnen. De nummers 1 t/m 90 worden afgeroepen op het Bingo Bord. En als jij de eerste bent met een volle lijn (of bingokaart) dan heb je automatisch bingo!

Het Bingo Bord
Alle nummers van verschijnen automatisch op het bord en je kunt terug kijken welke nummers er als laatste getrokken zijn. Het bingobord houd alle gegevens voor jou bij dus je hoeft niet bang te zijn dat je jouw prijs mist. Mocht je een keer niet opgelet hebben dan wordt je prijs automatisch bijgeschreven op je rekening .

Bea Bingo

Kopen van Bea bingo kaarten

Eerst dien je geld over te maken naar je bingorekening want daarmee kan je bingokaarten kopen. Kies je kaart uit door erop te klikken. Deze kaart wordt dan voor je geslecteerd. Druk op de KOOP knop als je zeker bent van jouw keuze. Mocht je nog willen wisselen dan druk je gewoon nog een keer op de knop en je kunt opnieuw kiezen.

Automatisch Kopen
Het is gemakkelijker om je bingokaarten automatisch te kopen bij Bea Bingo Hiervoor klik je op de Automatisch Kopen knop die bovenaan de kaarten staat. Je kunt dan snel en eenvoudig jouw kaarten kiezen. Klik op AAN en daarna op OK. Als je toch besluit om niet automatisch te spelen dan druk je op de UIT knop. Mocht je er desondanks toch niet uitkomen hoef je je geen zorgen te maken want op de website van Bea bingo kun je alles op je gemak nog eens nalezen.

BINGO!

Ben je de eerste speler met een volle lijn (of meerdere lijnen) dan klik je meteen op de BINGO knop! Mocht je onverhoopt niet op de BINGO knop drukken, dan vervalt jouw prijs natuurlijk NIET! Zelfs als je het spel per ongeluk afsluit dan blijf je de winnaar. Het gewonnen bedrag wordt dan vanzelf op je rekening bijgeschreven. Als er meerdere winnaars in een ronde zijn dan worden de prijzen verdeelt.

Wil je met een paar bingokaarten tegelijk spelen dan kun je de nummers die vallen bij laten houden door de computer, is dat even handig. De kaart met de meeste nummers staat automatisch als eerste in je rijtje, dus je houdt altijd het overzicht op de beste bingo kansen. Kies hiervoor Automatisch Markeren en Beste eerst. Bea bingo toont aan dat het rekening houdt met de wens van de spelers en ook met de wat oduere spelers dei wellicht niet meer in staat is om alles zo snel mee te schrijven.

Voor wat dat laatste betreft is het internet natuurlijk helemaal een uitkomst. In de instellingen van  je internet browser (Firefox, Internet Explorer, Chrome of Safari) kun je de voorkeuren voor de lettergrootte van de tekst op je scherm instellen. Vaak kun je dit doen in het menu instellingen dat je kunt vinden in de taakbalk van je browser. Zo kun je ook als je zicht wat slechter is toch genieten van online bingo bij Bea (en bij de andere bingo website zoals Maria Bingo bijvoorbeeld, waar je wel eens wilt spelen.)

Bea Bingo Chat

Gezellig kletsen met je bingovrienden doe je in de chatroom. Maak nieuwe vrienden, chat met je bestaande vrienden of stel vragen aan de Chat Masters. De chatmasters zijn altijd op de hoogte van de laatste leuke bonus aanbiedingen of speciale bingorondes met extra prijzen. Kijk welke chatmaster online is en spreek deze aan als je wat wilt weten over je bingo kaarten, je account of gewoon om even te chatten tijdens het spelen van een potje bingo op internet.In het vakje onderaan het gespreksvenster typ je je bericht, en klik je vervolgens of “Verzend” of Enter. Je kunt er zelf voor kiezen of je de chatberichten van alle spelers wilt lezen. je kunt de chatberichten per speler uit- of aanschakelen. en je kunt seleceteren wie met oju kan chatten, vrienden, vrienden van vrienden of iedereen. Als je de chat functie openzet voor iedereen kun je met mensen van over de hele wereld chatten. Samen praten over Bea bingo of andere leuke dingen en wie weet hou je er wel een leuke vakantie aan over?!

Je kunt in de chat kamers ook leuke spelletjes spelen met elkaar. Hiermee maak je nog meer kans op extra prijzen en veel bingo bonus. Als je lekker actief bent in de chatroom dan ontvang je veel extra bonus geld waar je weer bingokaarten mee kunt kopen! De chatmasters zullen je precies uitleggen wat je moet doen om in aanmerking te komen voor die extra prijzen.

Speel ook eens een ander spel bij Bea Bingo ze hebben er genoeg! Je kunt deze spellen tegelijkertijd met online bingo spelen, of tussen de bingospellen door. Er zijn er genoeg om uit te kiezen. Leuke gokkasten, behendigsheidsspelletjes waar je punten mee kunt pakken of spelletjes die jij kunt winnen als je het slim speelt. Ben jij een fan gokkasten probeer dan eens de speciale bingo gokkast een leuk spel dat gokken op een speelautomaat en bingo combineerd. Of probeer de Fruit Frenzy eens en verbaas jezelf over de enorme hoge jackpot die je kunt winnen.

Bingo spelen bij Bea

De andere spellen spel je gewoon via hetzelfde account als waar je je bingokaarten mee koopt. Via het selectie menu kun je de spllen kiezen en door middel van één klik met je muis heb je de beshcikking over meer dan 60 spellen. Zo zie je maar dat er naast bingo spelen bij Bea nog genoeg andre dingen te belven zijn. Maak vrienden, chat met spelrs van over heel de wereld, spel bingo en tientallen andere spellen. Ga nu naar de website van Bea bingo en schrijf je in!

Bea Bingo