Bingo babbelen met Greet!

Hoi ik ben Greet, 42 jaar en woon in midden Nederland. Vanaf vandaag heb ik op alles over Bingo een eigen rubriek, Greets Bingo Babbel! Er gaat bijna geen dag voorbij of ik speel wel een potje bingo. Mijn favoriete Bingo website is Caliber bingo en ondertussen heb ik al heel wat potjes gespeelt bij Caliber. Een paar keer per week zal ik schrijven over mijn bingo avonturen maar ook gewoon over het dagelijkse leven en allerlei andere leuke dingen. Wil je zelf ook eens reageren of mij een vraag stellen dan kan dat via mijn eigen emailadres of stel je vraag in het veld hieronder en ik zal hem beantwoorden.

Mee babbelen over bingo

Ik hoop dat ik veel vragen en emails zal ontvangen en dat jullie lekker mee babbelen over bingo, ik zelf kan er uren over vertellen en je wilt niet weten hoeveel leuke dingen ik al meegemaakt hebt met het spelen van bingo. Vroege ging ik altijd naar de hal in de satd hier 5 minuten vandaan en ik heb daar zoveel gelachen dat ik af en toe wel eens twijfelde of mijn lachspieren niet zouden scheuren. Weet je wel net zoals dei topsorters als ze teveel met hun spieren doen. Wij gingen echt brullend en huilend van het lachen de avond door. Uiteraard waren wij tijdens het spelen wel stil want ik wil wel graag geconcentreerd spelen en geen bingo missen natuurlijk.

We speelden altijd met een vaste groep vriendinnen en meestal twee keer per week. Mijn record aan bingokaarten tegelijk spelen is 15 maar dat was voor mij wel het uiterste hoor. En ik vind het dan ook niet leuk meer als je zo overgecontreerd moet zijn, het moet natuurlijk wel leuk blijven. En daarom is online bingo spelen ook zo leuk

Online bingo spelen

Als je via internet bingo speelt dan hoef je je geen zorgen te maken dat je overgecontreerd moet zijn want de computer houdt automatisch de balletjes die gevallen zijn voor je bij! Terwijl jij lekker kunt kletsen met je vriendinnen (via een speciale chatfunctie, maar daarover meer in mijn volgende ‘bingo babbel’!) gaat het spel gewoon door en worden jouw bingokaarten automatisch ungevuld als je dat wilt.

ik vind dat online bingo spelen zo leuk want zelf als er een leuk programma op televisie is kan ik toch een potje bingo spelen en met een half oog mijn kaarten in de gaten houden. Natuurlijk doe ik dat niet zo vaak maar het komt soms gewoon voor dat ik televisie wil kijken en dan is er net een leuk actie bezig bij één van de bingohallen waar ik speel, nou dan doe je toch gewoon mee zeg ik dan tegen mijzelf!

Oké vriendinnen en vrienden dat was mijn eerste bingo babbel,ik vond het leuk om te schrijven en hoop dat jullie het ook leuk vonden! Laat wat van je horen via het veld hieronder of stuur me een emailtje. En het hoeft niet allen over binog te gaan hoor, stuur maar wat je wilt! Doegie!