Bingo goudkoorts bij Bea bingo!

Hallo luitjes, Augustus is de bingo maand bij Bea bingo en voor deze maand hebben zij een hele spectaculaire actie die ze de ‘Goudkoorts bij Bea Bingo’ genoemd hebben.

Elke woensdag van de maand Augustus spelen ze bij Bea tussen 21:00 en 22:00 ‘Gold Rush Hour’ met de 75 ballen bingo versie. Als je mee wilt doen met deze goudkoorts dan kun je dit doen in de speciale Bingo Mix Kamer! Je kunt met maximaal 6 kaarten deelnemen en ze kosten 2 euro per stuk. Als je als eerste Bingo hebt op een volle kaart dan win je een prijs ter waarde van het aantal ballen dat je nodig had maal het aantal kaarten waar je mee speelt, dat kan dus behoorlijk oplopen!

Direct Goudkoorts Bingo spelen bij Bea bingo

Bingo

Bingo spelen via internet

Bingo spelen via internet is heel erg gemakkelijk. Als je een computere hebt en je kunt hem uit en aanzetten dan kun jij ook bingo spelen via internet. Bea Bingo heeft ook een helpdesk. Als je er zelf niet helemaal uitkomt schroom dan niet om even contact met ze op te nemen ze helpen je graag met al je vragen. Natuurlijk gebeurt dit allemaal in het Nederlands dus je hoeft je geen zorgen te maken dat met je met één of andere buitenlandse medewerker in een vreemde taal hoeft te praten. En als je wilt dat ze jou helpen is dit ook nog gratis via het speciale telefoonnummer.

Als je online bingo wilt spelen dan kan je op de bea bingo website alle informatie vinden die je nodig hebt om snel en veilig je bingo-kaarten te kopen. De speciale goudkoort bingo woensdagen zitten al boordevol maar er is zeker nog wel een plekje voor jou. Ik zelf heb al mijn kaarten al in de voorverkoop gekocht dan weet ik zeker dat ik dit leuk spel niet hoef te missen. En als jij dat wilt kan dat ook, je doet dit via de voorverkoop knop in je eigen speel account. Ga nu bingo spelen via internet en win!

Als je nog geen bingo account hebt bij Bea dan is het nu de tijd om er één te openen want je ontvangt dan een leuke gratis welkom bonus van 2 euro om de bingospellen eens te proberen zonder dat het je geld kost. Als je dan besluit om eens voor je eigen geld te spelen en een storting te doen dan verdubbelen ze deze bij Bea aan, nou is dat niet aardig van ze?!   ACCOUNT OPENEN.

Ik speel al jaren bij Beabingo en ik moet eerlijk zeggen dat het één van de beste plekken is waar je online bingo via internet kunt spelen!