Bingo kaarten in de voorverkoop

Bij Caliber bingo hebben ze veel leuke online bingo akties dat het bijna niet meer bij te houden is! En nu komen de makers van de beste Nederlandse bingo website met een supernieuwtje, je kan voortaan je kaarten voor alle akties nu ook in de voorverkoop kopen, ga snel naar de website van Caliber en koop de aktie kaarten nu! Online Bingo is de leukste manier om bingo te spelen en je kunt nog chatten met je vriendinnen ook!

Bingo kaarten in de voorverkoop

Als je bingo kaarten in de voorverkoop koopt ben jij er zeker van dat je nooit de beste akties zult missen en dus maak je nog meer kans op de super bingo jackpots bij Caliberbingo en als je jouw kaarten in de voorverkoop aanschaft maak je ook nog eens kans op extra kado’s en speciale bonussen.

Je kunt de voorverkoop kaarten aanschaffen voor de speciaal geselecteerde bingospellen die website je allemaal terug kunt vinden op de website van Caliberbingo. Per keer kun je 30 bingo kaarten in de voorverkoop kopen (per aktie spel). Mis dus die kans om te winnen niet! Koop VANDAAG voor morgen of volgende week…!
Online Bingo

Bingo voorverkoop vraag en antwoord

Voor welke bingospellen zijn er kaarten in de voorverkoop te koop?
Je kunt kaarten kopen in de sepciale bingo kamers op vooraf geselecteerde spellen.

Als ik kaarten koop in de voorverkoop hoeveel kan ik er dan aanschaffen?
Om iedere speler een kans te geven om deel te nemen aan de aktiespellen kun je maximaal 30 kaarten per spel in de voorverkoop kopen. Op de dag dat het aktiespel loopt kun je natuurlijk altijd kaarten bijkopen.

Als ik bingo kaarten in de voorverkoop heb gekocht kan ik ze dan weer teruggeven?
Helaas omdat wij de gelegenheid bieden om ver voor de aktiedatum al kaarten te kopen kunnen wij de gekochte kaarten niet terugnemen. Mochten wij het aktiespel om welke reden dan ook moeten annuleren dan ontvang je natuurlijk al je geld direct tergu op je account.

Als ik al bingokaarten in de voorverkoop heb gekocht kan dan nog inloggen en voor dat spel meer kaarten kopen?
Jazeker, jij kunt gewoon kaarten kopen op dezelfde dag of nacht wanneer het spel plaatsvindt.

Bingo spelen via internet

Begin vandaag nog met bingo spelen via internet en ervaar zelf hoe leuk en gemakkelijk het is om de bingokaarten te kopen en te spelen. Internet bingo is echt de leukste vorm van bingo spelen! Naast bingo hebben ze bij Caliber zoveel leuke spellen die moet je een keer geprobeerd hebben! Gokkasten en leuke spelletjes war je uren lang plezier van zult hebben probeer ze nu zelf bij Caliber Bingo!