Bingo spelen mag weer na de WK

Bea bingo

Hallo luitjes daar ben ik weer en nu is het weer tijd voor Bingo want Bingo spelen mag weer na de WK!!! Wat was het spannend allemaal hé voor onze jongens van Oranje en voor ons als supporters natuurlijk!

Ik ben bijna niet aan Bingo spelen toegekomen en mijn man Arie, die alle WK wedstrijden gezien heeft, is eigenlijk best blij dat het er weer op zit voor de Oranje want hij kon de spanning niet meer aan zeker de finale niet! Nu gaan we weer lekker onze eigen Bingo spellen spelen en de rust is wedergekeerd.

En dat werd wel tijd ook, ik heb mijn bingo spelletjes zo lang moeten missen dat was gewoon niet leuk meer. Jammer dat ozne jongens het niet haalden maar toch chapeau voor de prestaties!

Bea Bingo Bonus

Deze keer wil ik het met jullie hebben over de Bea bingo Bonus zeg maar de BBB! De Bea Bingo Bonus voor nieuwe leden kan oplopen tot 100 euro en is afhankelijk van het bedrag dat jezelf wilt spelen. Als je nog nooit bij Bea Bingo gespeelt hebt dan kun jij aanspraak maken op die 100 euro. Ik kan mij voorstellen dat je 100 euro om te beginnen wat veel vind maar als je net als ik bijna elke week een paar keer bingo spellen speelt dan is het storten van 100 euro het overwegen waard. Je hoeft het toch niet allemaal in één keer of binnen een week op te spelen, het is jouw geld en je kunt het gewoon op je bingo rekening laten staan hoor. En zeg nou zelf is het niet heel erg aantrekkelijk dat de Bea Bingo Bonus jouw nog eens 100 euro extra geeft op je eerste storting?! Jij stort honderd en Bea bingo doet hetzelfde voor jou dus je hebt €200 op je bingo rekening!!! Daar kun je dus maanden mee spelen!

Bingo spelen bij Bea bingo

Bea Bingo spelen
En je kunt alle bingo spellen spelen voor dat geld en als jij liever op de gokkasten of één van de andere spellen bij Bea wilt spelen dan kan dat ook! De bonus is voor jou dus maak er goed gebruik van en zorg dat het jouw kansen op winst verhoogd!

Bejeweled spelen bij Bea Bingo

Zoals jullie nu wel weten ben ik een enorme fan van bingo spelen via internet, maar ik vind het ook erg leuk om de andere spellen allemaal eens te proberen en nu heb ik afgelopen zaterdag Bejeweled te spelen. Dit is spel dat een soort van combinatiespel is tussen bingo en een speelautomaat. Ik vond het zo leuk dat ik wel twee uur heb zitten spelen, ik heb helaas geen geld gewonnen maar in totaal was ik 17 euro kwijt! Waar kan je nog twee uur een heel leuk spel spelen voor maar 17 euro en vergeet niet je hebt ook nog de kans om duizenden euro’s te winnen. Met Bejeweled spelen bij Bea Bingo heb ik in elk geval een hele leuke avond gehad. En wie weet win ik volgende keer wel een leuke geldprijs. Hieronder zie je een plaatje van het spel Bejeweled en als je erop klikt met je muis dan kun je Bejeweled spelen bij Bea Bingo!

Bejeweled bij Bea Bingo

Bea Bingo

Zoals je ziet kun je bij Bea Bingo heel veel bingo spellen spelen, maar ook voor andere leuke spellen terecht! Ik ben al meer dan twee jaar lid bij Bea Bingo en ik moet zeggen dat het echt één van de leukere bingo hallen op het internet is. Je kunt er altijd met je vragen bij de chathost terecht en als je een emailtje wilt sturen kan dat ook. Verder zijn er meer dan 45 spellen om uit te kiezen en wie weet schrijf in in mijn volgende ‘babbel’ wel weer over een ander spel bij Bea bingo, je weet maar nooit. Doegie!