Bingocams Jackpots

Bingocams Jackpots – Voor de bingo liefhebbers is het wel de moeite waard om deze speciale bingocams jackpot pagina even door te lezen. Bij Bingocams zijn ze er namelijk zijn trots dat ze een aantal van de meest opwindende prijzen op het internet aan kunnen bieden aan hun spelers te weten, de progressieve Bingocams jackpots.

Progressieve Bingocams Jackpot

Een progressieve jackpot betekent dat het prijzengeld voortdurend toeneemt door het aantal mensen dat bingo speelt, dit gaat net zo lang door tot dat de prijs is gewonnen. Een klein percentage van elke gekochte bingokaart wordt automatisch toegevoegd aan de jackpot. Zodra een speler de Bingocams Jackpot weet te winnen gaat de jackpot direct weer naar het basisbedrag en begint hij hij direct weer met groeien. Er is geen limiet op de hoogte van de progressieve jackpots, zolang hij niet valt groeit hij door. Dit betekent dat de volgende bingo kaart die je koopt wel eens heel veel waard zou kunnen zijn, misschien wel tienduizenden euro’s!

De BingBling Jackpot

Bingocams JackpotDe BingBling jackpot kun je winnen in de bingoroom met de lage prijzen kaarten. Deze kaarten zijn lekker goedkoop maar geven je toch kans op lekkere hoge geldprijzen.  Daarnaast heb je in deze room de mogelijkheid om met extra veel kaarten te spelen, als jij van extra opwinding en spanning houdt dan is deze bingo room echt wat voor jou.

Door een groter aantal kaarten af te nemen verhoog je je kansen op winst aanzienlijk. Je hoeft niet bang te zijn dat je door het grote aantal kaarten de controle verliest want de computer houd natuurlijk netjes voor je bij welke nummers er al gevallen zijn. Zo weet je zeker dat als jij de Bingbling jackpot wint hij niet aan je neus voorbij gaat.  Klik met je muis op het Bingbling plaatje hierboven en je kunt direct spelen voor deze Bingocams jackpot.

De Bubblegum Jackpot

Bingocams jackpotAls je nieuw bent bij Bingocams probeer dan de Bubblegum bingo room. Dit is een fantastisch bingo spel om te beginnen! De kaarten zijn er net als in de Bingbling room lekker goedkoop. De Bubblegum jackpot kan tot behoorlijke hoogte stijgen dus wacht niet te lang en speel vandaag nog mee.

Je hoeft alleen maar een Full House bij elkaar te spelen binnen de 40 ballen die vallen  en hoe minder, hoe beter en meer kans op winst!  Als je wel gevoel bent voor fruitige Bubblegum dan is deze Bingoroom de perfecte plek om je eerste Bingocams jackpot te winnen! Speel de Bubblegum en klik op het plaatje hierboven.

De Celebrity Jackpot

Jackpot BingocamsDe Celebrity kamer heeft een medium-kaart prijs. Dit betekent dat de jackpot hier iets minder vaak valt dan bij de Bubblegum room vanwege de iets hogere kaartprijs. Internet bingo op zijn best!

Maar vergeet niet dat hoe hoger de bingo kaart prijs is, des te hoger is natuurlijk ook de winst die jij kunt behalen met de Celebrity Jackpot bij Bingocams!  Wil je deze Jackpot winnen zorg dan dat jij als eerste Bingo hebt en wees je medespeelsters te snel af. De Celebrity Bingo Room is voor de echte sterren en wij zijn ervan overtuigd dat jij één van  hen bent. Klik snel op het plaatje van de Celebrity Jackpot en ga direct spelen bij Bingocams, de beste bingo website van Nederland.

De Hollywood Jackpot

Bingocams JackpotsDe Hollywood heeft de tweede na hoogste kaart prijs, wat direct betekent dat ook de jackpot van de Hollywood room tot één van de hoogste bij Bingocams op kan lopen. Letterlijk duizenden euro’s kun je hier in deze room winnen.

Dit is een kans voor de ervaren bingo speler om te laten zien hoe gaat je bent en direct mee te dingen om een echt grote jackpot binnen te halen. Vaak heb je in de rooms met de wat duurdere bingo kaarten minder concurrentie dan in BingBling en Bubblegum room. In de Hollywood Jackpot room spelen de spelers die vaak net iets meer kunnen besteden en de duurdere kaarten vertalen zich natuurlijk in het prijzengeld. Wil jij bingo spelen en een kans maken op een enorme jackpot dan is de Hollywood room iets voor jou, klik snel op het plaatje en spel direct.

De Miljonair Jackpot

BingocamsAls je een zeer ervaren bingo speler dan is er eigenlijk maar één room waar jij tot je recht komt, de Miljonairs Jackpot Room. De naam laat natuurlijk niets te wensen over, dit is de room voor de echte fanatieke bingo spelers die het in zich hebben om de hoogste jackpot bij Bingocams te winnen!

De Miljonairs jackpot kan oplopen tot ver in de tienduizenden euro’s en hij valt nog regelmatig ook. Doordat de spelers met elkaar hogere bedragen inleggen kun je er doorgaans van uit gaan dat hier vrijwel dagelijks wel een enorme jackpot valt. Wil jij de winnaar worden van de Miljonairs jackpot koop dan nu je kaarten en klik snel op het plaatje van de Miljonairs room. Wie weet ben jij binnenkort wel de gelukkige winnaar van tienduizenden euro’s!

Bingocams Jackpots

Zoals je hierboven hebt kunne lezen is er bij een Bingocams een enorm aanbod van jackpot spellen. Natuurlijk hebben andere bingo websites zoals bijvoorbeeld Caliber Bingo ook leuke jackpot spellen maar zoveel verschillende jackpot als bij de bingocams website zijn wij nog niet tegen gekomen. Voor iedere portemonnee is er wel een spel en of je nu iedere dag of één keer in de week een potje online bingo wilt spelen bij Bingocams kun je altijd terecht.

De progressieve jackpots zijn elke dag goed gevuld dus als je en keer niet kunt spelen hoef je je geen zorgen te maken dat je kansen verkeken zijn. Kom gewoon de volgende dag terug en je zult zien dat de jackpot er nog is. Als je geluk hebt is hij niet gevallen op de dag dat jij niet kon spelen en misschien is hij vandaag nog wel hoger!  Kijk maar nsel in één van de rooms met de Bingocams Jackpots en koop direct een paar bingokaarten. Wie weet win jij vandag wel genoeg geld voor een heerlijke vakantie, een lekker verwen wekkend met één van je vriendinnen of alsj e in de Miljonairs Room speelt wel genoeg geld voor en nieuwe auto of zelfs een huis! Speel nu om de Bingocams Jackpot!