Caliber bingo welkomstpakket!

Zoals bij bijna elke Bingo website geeft ook Caliber bingo je een paar euro (€3 in dit geval) kado om de bingo eens gratis te proberen. En dat is mooi meegenomen als je online bingo wilt gaan spelen via een nieuwe bingowebsite. Maar er is meer; Caliber geeft je naast de €3 GRATIS ook nog eens een 100% welkomst bonus.

Caliber bingo welkomstpakket

Als jij nu een rekening opent bij Caliber Bingo en je stort bijvoorbeeld €50 dan maken de medewerkers van Caliber Bingo er automatisch €100 van, tel uit je winst! weet je hoeveel bingo spellen je wel niet kunt spelen voor die €50 die je helemaal gratis krijgt? Honderden bingo spellen dus de komende maanden zit je goed met je Caliber bingo welkomstpakket. Want mocht je de welkomstbonus opgespeelt hebben en je stort nog een keer dan ontvang je op jouw 2de storting nog eens 50% extra bingo bonus van Caliber het kan niet op! Nu spelen bij Caliber Bingo!
Caliber Bingo

Leuke weetjes over Caliber Bingo

Wist je dat Caliber bingo de hoogste bingo jackpot ooit heeft uitbetaald op het internet, dat ze een hele websitwe boordevol met progressieve bingo jackpots hebben, dat de chat operators de hele dag voor jou klaar zitten om je te helpen met al je bingo problemen of om gewoon even lekker met je te kletsen als je daar zin in hebt.

De Titan jackpot die uitgekeerd is door Caliber bingo bedroeg op het moment van uitkering €22686 en is gewonnen door een Nederlandse speler en wat nog wel het mooiste was voor deze gelukkige winnaar is dat de titan jackpot een dag voor dat de speler jarig was viel, kan jij je een mooier verjaardagskado voorstellen?! Denk je eens in wat jij zou doen als je met bingo €22686 zou winnen?! En het kan jou ook overkomen want de Titan super bingo jackpot staat al weer op ettelijke duizenden euro’s dus probeer je geluk eens uit en koop nu je bingokaarten en speel mee voor de Titan jackpot.