Caliber Bingo

De Bingo hal met hele hoge prijzen is natuurlijk Caliber bingo. Speel al online bingo voor een kwartje per kaart en win de grootste online bingo prijzen! Wie weet ben jij wel de nieuwe winnaar van de Titan jackpot of de Speciale Jackpot. Kom op en speel mee met de online bingo van Caliber Bingo!

Caliber Bingo spelen

Bij Caliber bingo speel je 90 ballen bingo, het bingospel dat traditioneel veel in Engeland gespeeld wordt. Je kunt het vergelijken met de traditionele Nederlandse Bingo alleen dan met meer ballen, dus meer kans op prijs!

Om mee te kunnen spelen zul je jezelf moeten registreren om het spel te starten. Het Bingo Bord zal dan in een nieuw scherm openen. Je kunt dan je bingokaarten kopen voor een nieuw spel. Elk spel speel je met 2 of 3 lijnen of combinaties en elke volle lijn is een prijs. De nummers 1 t/m 90 worden afgeroepen op het Bingo Bord. Als je de eerste speler bent die een lijn vol heeft of de hele bingokaart win jij de bijbehorende prijs. Een simpel spel maar erg leuk om te spelen en erg spannend!

Het Bingo Bord
De nummers van 1 tot 90 staan op het Caliber Bingo Bord. Elk nummer wordt afgeroepen en verschijnt in een groter lettertype, de laatste 5 nummers die ‘afgeroepen’ zijn staan daar naast. Alle nummers lichten op als ze afgeroepen worden. Op het Bingo Bord kun je ook alle afgeroepen nummers zien. In elk spel vallen maximaal 90 nummers.

Caliber Bingo

Kiezen en kopen van Caliber bingo kaarten

Zorg dat je voldoende geld op je account hebt want alleen dan kan je Caliber bingokaarten kopen. als je een kaart wilt kopen klik je op de kaart. De strip wordt dan gemarkeerd voor je. Als je dan je kaarten gekozen hebt druk je op de grote KOOP knop. Om je keuze ongedaan te maken druk je nog een keer op de knop en de kaart wordt geannuleerd.

Automatisch Kopen
Als je snel en gemakkelijk bingokaarten wilt kopen, kun je ook de Automatisch Kopen functie gebruiken: klik op Automatisch Kopen (boven de kaarten) en er verschijnt een nieuw schermpje. Hier kun je het aantal spellen en het aantal kaarten kiezen dat je wilt gaan spelen. Klik op AAN en daarna op OK. Je kunt elk moment de Automatisch Aankoop stoppen door weer op de button te drukken en UIT aan te klikken. (Dit principe werkt een beetje hetzelfde als bij Bea Bingo.)

BINGO! bij Caliber Bingo

Als je tijdens het spel bij Caliber bingo de eerste speler bent die een patroon heeft (1e, 2e lijn of BINGO), dan klik je op de BINGO knop om je prijs te claimen. Let op: als je geen BINGO roept wanneer je wel gewonnen hebt, dan ben je je prijs natuurlijk NIET kwijt! Je wordt zelfs tot winnaar uitgeroepen als je per ongeluk je Bingoscherm afgesloten hebt, je verbinding met het spel verbroken is, of als je simpelweg vergeten bent op BINGO te drukken. Het gewonnen bedrag wordt automatischop je Caliber bingo account gestort. Bij spellen waar meer dan 1 winnaar is (gelijktijdige winnaars), wordt de jackpot gelijkmatig verdeeld over alle winnaars van het spel.

Als je met meerdere bingokaarten tegelijk wilt spelen dan kun je kiezen om de getallen automatisch te laten markeren. En je kunt ook nog de kaart waar de meeste getallen op gemarkeerd staan als automatisch als eerste in je rijtje laten verschijnen zodat je een goed overzicht hebt of je al dicht bij een ‘bingo’ bent. Je kunt deze opties selecteren met de knoppen ‘Auto Markeren’ en ‘Beste Eerst’

Caliber Bingo Chat

In de chatroom kun je chatten met je mede bingospelers. Gebruik de chatroom om nieuwe vrienden te maken, gezellig met elkaar kletsen, of om vragen te stellen aan de Chat Masters. Om deel te nemen aan de chat klik je op de “Chat Kamers” en dan kies je de “Orange Room”. In het vakje onderaan het gespreksvenster typ je je bericht, en klik je vervolgens of “Verzend” of Enter. Je kunt er zelf voor kiezen of je de chatberichten van alle spelers wilt lezen. je kunt de chatberichten per speler uit- of aanschakelen.

De Chat Masters zitten 12:00 in de chatkamer om met je te chatten. Je herkent de Chat Masters aan het hekje (#) naast hun naam. En de teksten die de CM’s typen staat in het rood. Om deel te nemen aan de chat dien je je wel aan een paar regels te houden. Hiermee houden we het voor idereen gezellig en leuk. De regels staan onderaan voor de chat.

Je kunt in de chat kamers ook leuke spelletjes spelen met elkaar. Hiermee maak je nog meer kans op extra prijzen en veel bingo bonus. Als je lekker actief bent in de chatroom dan ontvang je veel extra bonus geld waar je weer bingokaarten mee kunt kopen!

Naast bingo kun je bij Caliber Bingo ook heel veel andere leuke spelletjes als Keno, Slots, en Video Poker spelen. Je kunt deze spellen tegelijkertijd met bingo spelen, of tussen de bingospellen door,schrijf je daarom HIER in . Wat je ook kiest bij Caliber Bingo speel je uren met plezier!

Overige spellen

Allerlei gezelligheidsspelletjes en veel online casino spellen kun je vinden in de overige spellen sectie van Caliber.  Wil je eens spelen op een echte online gokkast of mischien ben je een liefhebber van die leuke behendigheidspelletjes dan kun je zeker ook bij Caliber bingo terecht. Met meer dan 5 diverse spellen zit er altijd wel wat bij wat jij leuk zult vinden.

Alle spellen kun je spelen om te oefenen of je speelt voor echt geld. Als je besluit om voor echt geld te spelen ontvang je een gratis bonus op je eerste storting. Caliber Bingo biedt je de mogelijkheid om met ideal te betalen en dit is voor de Nederlandse spelers natuurlijk wel een uitkomst. Betalen met ideal voor de bingo of één van die leuke andere spellen is gemakkelijk, veilig en nog eens snel ook. Ideal is een elektronische transactie die jij rechtstreeks via je online bankrekening betaald en deze transactie (storting) is geheel gratis.

Bingo spelen bij Caliber Bingo is leuk, spannend, gemakkelijk en je kunt ook nog ens heel veel nieuwe vriendinnen en vrienden maken via internet. Heb jij nog nooit bingo op internet gespeelt ga dan snel naar de website van Caliber en schrijf je gratis in!

Caliber Bingo