Candy Swap de leukste nieuwe gokkast!

Naast online bingo spelen is er nog veel meer te doen op het internet! En weer is het de makers van de Speelhal gelukt om met een totaal nieuwe uitvoering van de traditionale gokkast te komen; de Candy swap.

Voor alle zoetekauwen (en bingo spelers) van Nederland is het nu snel tijd om naar de Speelhal te gaan en het allernieuwste spel Candy Swap te spelen.

Volgestopt met al jouw favoriete snoepgoed en, nog veel belangrijker, duizenden euro’s aan prijzengeld is dit het leukste nieuwe spel van deze maand. Candy Swap is een spel dat deels een gokkast is en een bonus spel heeft dat gebaseerd is op het populaire spel Chain reactors, maar dat is nog niet alles. Je kunt over meerdere lijnen prijzen winnen en als je op één van de door jouw geselecteerde lijnen 2 aardbeien weet te ontvangen dan kun je het bonus spel spelen.

Direct Candy Swap spelen

Candy Swap gokkast

Bonus rondes

  • Als je een lijn kunt maken van 3 of meer snoep symbolen win  je punten, verzamel zoveel mogelijk punten voordat de tijd verstrijkt.
  • Gebruik de linker muisknop om snoep symbolen te selecteren die in de vakjes naast elkaar liggen. Hoe meer symbolen je in een lijn hebt, hoe beter.
  • Als jij een lijn met 4 snoep symbolen hebt, ontvang je een speciaal symbool. Wanneer je dit speciaal snoep symbool gebruikt om een lijn te maken, explodeert deze en worden alle aangrenzende symbolen hierin meegenomen, waardoor jij veel extra bonus punten kunt winnen.
  • Als jij een lijn met 5 symbolen hebt, krijg jij een aardbei. Als jij deze aardbei inruilt voor willekeurig welk ander snoep symbool dan ook, worden alle symbolen van hetzelfde type gewist  en behaal jij ook extra punten.
  • De punten die zijn behaald, bepalen het aantal keren waarmee de prijs van het bonus spel berekent wordt.

Als je nog geen account hebt bij de Speelhal raden wij je aan je nu in te schrijven en meteen dat leuke welkomst pakket te selecteren. Speel daarna Candy Swap het leukste nieuwe spel van de Speelhal en wie weet win je wel een leuke prijs.