Is Bingo spelen op internet gevaarlijk?

Online Bingo Spelen

Regelmatig ontvangen wij emails van onze bingo site bezoekers met de volgende vraag; “is bingo spelen op internet gevaarlijk?” Daar kunnen wij altijd volmondig nee op antwoorden.

Bingo spelen op internet is niet gevaarlijk! Sterker nog wij zijn ervan overtuigd dat het spelen van online bingo nog veiliger is dan dat je de straat op dient te gaan om ergens in een hal bingo te gaan spelen. Het internet is tegenwoordig zo veilig dat zelfs grote instellingen zoals banken al hun transacties regelen via het internet.

Veilig Bingo spelen via internet

Wil jij ook veilig bingo spelen via internet dan kun je kiezen uit de bingo aanbieders op onze website. Zowel Caliber bingo als Maria en Bea bingo zijn 100% veilig en je kunt daar dus met een gerust hart spelen. Het interent maakt gebruik van allerlei speciale codes die ervoor zorgen dat mensen niet zomaar bij jouw gegevens kunnen komen. Deze speciale codes zijn een soort versleuteltechniek die de internet taal versleutelen naar een taal die niet te ontcijferen is. Deze speciale internet codetaal word gebruikt door allerlei officiel instanties en is gegarandeerd 100% veilig en betrouwbaar.

Natuurlijk willen we jou niet teveel belasten met allerlei rare codetalen waar je toch geen verstand van hebt (en wij trouwens ook niet zoveel) en willen we je veel meer vertellen over het feit dat bingo spelen via internet heel erg leuk is! Je kunt het je bijna niet voorstellen maar er zijn nu al meer dan 2 miljoen mensen die online bingo spelen, dat zegt ook wel wat over de veiligheid van bingo spelen via internet lijkt ons.

Nu veilig online bingo spelen

Bingo spelen via interent

Bingo Bakerpraatjes

Zoals zoveel bakerpraatjes is het ook niet waar dat bingo spelen op het internet onveilig zou zijn. In de begin jaren van het internet (we praten over de jaren 90) toen kon het nog wel eens gebeuren dat het internet niet zo veilig was. Maar ja dat was natuurlijk ook met de auto’s zo, de eerste auto’s waren veel onveiliger dan de huidige auto’s. Zo heeft het internet ook een ontwikkeling doorgemaakt die zich toegespits heeft op de veiligheid. En daarom is het een bingo bakerpraatje dat online bingo spelen (of welke online spel spelen dan ook) niet veilig zou zijn.

Jouw transacties worden allemaal veilig opgeborgen op de server (dat is eigenlijk een hele grote computer) bij de bingo website en die blijven gewoon bewaard zodat je altijd terug kunt zien welke transacties je via de bingo website hebt uitgevoerd. Zelfs al je handelingen zoals de bingokaarten die jij gekocht hebt, en de bingo ballen die gevallen zijn worden voor een aantal jaren opgeslagen op de hoofdcomputer van de bingo aanbieders.

Internet bingo spelen

Om je ervan te overtuigen dat het online bingo echte leuk en heel erg veilig is kunnen we je alleen maar adviseren om het zelf eens te proberen. Internet bingo spelen is zo leuk dat je al gauw geen andere bingo meer zult willen spelen.