Krasloten Bonus

Koop nu online krasloten en win leuke prijzen. Online krasloten geven veel meer kans op winst dan reguliere krasloten en je hoeft er de deur niet voor uit! Er zijn honderden verschillende te koop en spelen gaat zo makkelijk dat je nooit meer anders wenst. Je kunt er voor kiezen om alle vakjes ineens te krassen of de spanning op te bouwen en elk vakje op je kraslot afzonderlijk open te krassen!

Alles over bingo heeft de beste promoters van online krasloten voor jou geselecteerd en als je daar je krasloten koopt krijg je ook nog eens een leuke bonus. Pak €5 gratis als je je inschrijft bij primekrasloten en maak ook nog eens kans op een winnend lot helemaal gratis. Prime krasloten garandeert dat van elke drie loten die zijn verkopen er op minimaal één lot een prijs te winnen valt. En de hoofdprijs is enkele tonnen in euro’s.

Prime heeft naast krasloten ook het populaire spel backgammon in het assortiment. Dus als je goed bent in backgammon spelen moet je zeker even kijken op de site van Prime!