Krasloten van Unibet de leukste krasloten!

Unibet krasloten geven je een onwaarschijnlijk hoge kans op winst en ze zijn (net als bingo) zo gemakkelijk om te spelen dat het wel lijkt of je echte krasloten in je handen hebt. Open nu snel een account bij Unibet en ontvang tot aan €100 gratis en speel zoveel online krasloten als je wilt.

Krasloten van Unibet

Unibet is op dit moment de grootste aanbieder van online spellen en heeft een assortiment krasloten waar je u tegen kunt zeggen. De krasloten van Unibet zijn uniek en als enige online krasloten provider kun je ook nog eens kiezen waarmee je de vakjes op de krasloten open wilt krassen. Of je nu je dasspeld, een muntje of je gouden ring wilt gebruiken bij Unibet kan het allemaal. Speel nu Unibet krasloten.
Online Krasloten

Krasloten jackpots

In tegenstelling tot de gewone papieren kraskaarten kun je met de virtuele krasloten op het internet gigantisch hoge prijzen winnen. Op dit moment staat de jackpot voor de “Triple wins” €5 krasloten op meer dan €166.000,- en hij stijgt elke dag hoger en hoger. Speel een simpel kraslotje en win dik anderhalve ton!

De Krasloten jackpots varieren tussen de 5000 euro en een paar ton en naast de hoge jackpots zitten er nog tienduizenden kleine prijzen tussen de krasloten en laten we eerlijk wezen een prijsje van €100 euro is toch altijd lekker meegenomen?! Het is natuurlijk fantastisch als je jouw kraslot open krast en jij de winnaar bent van de superjackpot maar je begrijpt natuurlijk wel dat je alleen een kans maakt om te winnen als je ook daadwerkelijk meedoet en nu je krasloten koopt! Vaak zeggen mensen; “ik doe niet mee want ik win toch nooit wat”, ja stel jezelf dan eens de vraag hoe je kunt winnen als je niet meedoet?! Speel nu de krasloten van Unibet en wie weet win jij die super jackpot vandaag nog!!!