Maria Bingo

Maria Bingo is één van de grootste en meest bekende bingo hallen van het internet. Met duizenden spelers uit alle delen van Europa kun je bij Maria bingo veel nieuw vrienden maken tijdens het spelen van Bingo. Gebruik hiervoor de speciale bingochat functie in de speelkamers. Tijdens het chatten kun je gewoon bingo blijven spelen natuurlijk! Als je een vraag hebt kun je die altijd stellen aan de speciale Maria bingo chat operators die altijd voor je klaar zitten.

Maria Bingokaarten kopen

Als je een kaart wilt uitkiezen en kopen dan druk op de ‘Choose’ knop om de je bingokaart te kiezen en op de ‘Buy’ knop om je kaart te kopen. Tussen de bingospellen door heb je 3 minuten om nieuwe kaarten uit te kiezen. Als je jouw bingokaarten wilt ruilen kan dat altijd door op de ‘Refresh’ knop te klikken. Je hebt de keuze om setjes bingokaarten te kopen per 6, 12, 18, 24 stuks. Als je op de ‘MAX’ klikt kun je zoveel bingokaarten kopen als je wilt.

Die drie minuten is ovrgiens ruim genoeg om je bingo kaarten te kopen want met één druk op de knop heb je al een nieuwe kaart of een heel setje. De kaart(en) word(en) direct van je spelers accoutn afgeschreven dus zorg dat er altijd genoeg saldo op je spelers account staat. Als je dan in ‘the winning mood’ bent hoef je jouw spel niette onderbreken om eerst je bingo account op te waarderen.

maria bingo

Maria Bingo spelen

Bij het Bingospel ‘Dub All’ bestaat een kaart uit 75 nummers in velden van 5 bij 5. Net als bij echt Bingo staan zijn kolommen op elke kaart zijn gemarkeerd met de letters B, I, N, G en O. Onder de B staan de nummers 1 t/m15, onder de I de nummers 16 t/m 30, enz. In elke kolom worden de nummers willekeurig verdeeld. Elk nummer komt maar één keer voor op een Maria bingokaart.

Je kunt met het bingospel Dub All op vijf manieren winnen. De eerste ronde heet ‘Bingo in één rij’, de tweede ‘Bingo in twee rijen’, enzovoort, tot de laatste ronde, ‘Bingo in vijf rijen’. Het spel is afgelopen als alle nummers zijn afgeroepen. ‘Bingo in één rij’ betekent een volle rij, kolom of diagonaal. In ‘Bingo in twee rijen’ moeten er twee horizontale rijen gevuld zijn in één veld van 5 bij 5. Bij Bingo in drie, vier en vijf rijen moet de kaart respectievelijk drie, vier of vijf horizontale rijen bevatten in één veld van 5 bij 5. Als je goede bingokaarten hebt kun je met een kaart meedere keren Bingo hebben.

Naast ‘Dub All’ kun je ook Classic Bingo spelen. De Maria bingokaart heeft dan 25 nummers in een veld van 5 bij 5. Ook bij dit bingospel heeft elke kolom weer een letter van het woord BINGO!!! Classic Bingo wordt in één ronde gespeeld. direct als een speler een rij vol heeft, wordt Bingo geroepen. Als er meerdere spelers bingo hebben, wordt het prijzengeld eerlijk verdeeld onder de winnaars.

90 ballen Bingo bij Maria

De laatste variant die je hier kunt spelen is ’90 Ball Bingo’ en hier bestaat de bingokaart uit 3 rijen en 9 kolommen. Elke rij bevat 5 genummerde vierkantjes en 4 lege vierkantjes. Een straatje bestaat uit zes bingokaarten. Je hebt drie kansen om te winnen: Eén lijn, Twee lijnen en Full house. De eerste speler die de vijf nummers in een horizontale rij kan afstrepen, wint Eén lijn. De eerste speler die alle nummers in twee horizontale rijen afstreept, wint Twee lijnen. De winnaar van de Full house is de eerste speler die alle nummers heeft afgestreept. Als er meerdere winnaars zijn, wordt het prijzengeld eerlijk verdeeld onder de winnaars.

Spellen genoeg dus bij Maria bingo en vergeet de chatrooms niet waar je heel veel nieuwe leuke bingovrienden kunt maken! Online bingo spelen doe je natuurlijk bij Maria bingo!

Mario Bingo is onderdeel van de Unibet groep die naast het aanbieden van bingo nog veel meer website hebben waar je kunt spelen, gokken en wedden. Ze bieden zelfs een soort van skill games die je, net als bij de online speelhal, al voor een paar dubbeltjes kunt spelen.  Er zijn allerlei varianten van skill games (wat eigenlijk staat voor behendigheidsspelletjes) die je met een beetje vaardigheid van je muis als snel onder controle kunt hebben.

Andere spellen bij Maria

Als je wel van gokje wagen houdt maar niet het risico wilt lopen om met grotere bedragen te spelen dan zijn bingo en skillgames een uitkomst voor jou. Maria bingo heeft er genoeg  in de aanbieding. Solitaire is zo’n spel dat razend populair is bij veel online spelers. Zelfs zo populair dat windos het standaard in het software op je computer heeft zitten. Klik maar eens op de start knop, dan op alle programma’s en dan als laatste op de folder “ontspanning” je ziet daar Spider Solitaire of Solitaire staan. Dit spel wordt wereldwijd door miljoenen gespeeld tijdens de lunchpauze. De windows variant is helemaal gratis en je knt er geen geld mee winnen maar dus ook niet verliezen.

Een gouden tip: Oefen regelmatig de gratis versie van Solitaire van windows en als je het spel dan echt goed onder de knie hebt kun je voor echt geld spelen bij Maria bingo! Zo verhoog jij je kans op winst en kost het oefenen je geen geld!

Naast de andere spellen bij Maria bingo kun je ook kiezen uit een heleboel leuke gokkasten en als we de geruchten mogen geloven dan is er een speciale gokkast in ontwikkeling die een echt bingospel nabootst! Dat zou toch wel het einde zijn een ‘gecombineerde’ bingogokkast! Om even bij het onderwerp gokkasten blijven, wij kunnen echt de Flowers, Rubic’s en Fruit Case aanraden.

En als je echt een hele leuke retro kast wilt spelen die echt jaren tachtig is dan is de Dallas gokkast aan te bevelen. Zelfs bingo spelen is niet zo retro als deze gokkast. Alle sterren die je kent uit de populaire serie kom je tegen, Jock, Sue Ellen, JR en natuurlijk de moeder der moeders Miss Ellie.

Maria Bingo op internet spelen

Wij zouden niet te lang wachten en je adviseren om je vandaag nog te registreren bij Maria bingo. Het is helemaal gratis, ze hebben een enorm bingo aanbod en bij Maria bingo op internet spelen is leuk, snel, erg betoruwbaar en gewoon heel erg leuk. Maak nu nieuwe bingo vrienden bij Maria bingo en win een leuk bedrag met je favoriete spel.
maria bingo