Online bingo spelen voor 1 cent

Aanstaande woensdag is het weer zover en kun je bij Caliber weer spelen op de bingo koopjes dag! De hele dag lang Bingo voor maar 1 cent per kaart in het speciale bingo cafe van Caliber! En het mooie is dat je nu al je bingo kaarten voor woensdag kunt kopen, ga snel naar Caliber en koop nu alvast je kaarten zodat jij woensdag vooraan zit met de 1 cent bingo! Dan weet jij zeker dat je vooraan zit met de leukste bingo spelen!

Bingo voor 1 cent

Caliber BingoDe spelregels van de Koopjes Bingo: 1 cent bingo op 23 juni 2010 in het Bingo Café. Tussen 10:00 @s morgens en 22:00 ‘s avonds kun je de volgende prijzen winnen 1 Lijn = € 5, 2 Lijnen = € 10 ne met een volle kaart win je € 15. Om mee te spelen klik je op VALUE BINGO in het bingo scherm.

Per ronde kun je maximaal 30 kaarten kopen. Caliber bingo zal proberen om ongeveer 10 Bingo Koopjes spellen van 1 cent per uur te laten spelen op de speciale Bingo Koopjes dag. Dus zorg dat je klaar zit en doe alle tien de bingo spelen voor een cent mee!

Caliber bingo heeft tientallen leuke spelletjes en de bingokaarten zijn er ook voor de kleine beurs. Je hoeft echt niet  veel geld uit te geven om een leuke bingo avond te hebben en al zeker niet als je op woensdag mee gaat spelen met het bingo koopjes spel voor een cent per kaart. Bingo bij Caliber gezellig met al je vrienden en vriendinnen.

Internet bingo is leuk, spannend en heel erg gezellig! Er zijn al honderduizenden mensen die bingo via internet spelen en elke dag komen er duizenden nieuwe spelers bij. waar ken je nu beter bingo spelen dan op internet, gezellig vanuit je eigen huis en ook nog eens lekker goedkoop!

Bingo spellen

Als er 10 bingo spellen voor een cent gespeelt zijn en het uur is nog niet om dan zullen er nog een aantal bingo spellen om de Giant Jackpot gespeelt worden. Kaarten voor de Giant Jackpot bingo kosten een dubbeltje per stuk en dat is natuurlijk ook helemaal niet veel. En met dit bingo spel kun je ook nog eens de giant jackpot winnen!

Als je mee wilt doen met de bingo spellen dien je wel ingeschreven te staan bij Caliber bingo en een spelers acoount te hebben dat al geactiveerd is, wacht dus niet te lang anders kun je niet meer meedoen met de bingo koopjes dag!