Tarot Twintigroepen High Noon Kaartspel

Hallo luitjes, ja ik weet het jullie hebben twee maanden niks van mij vernomen maar ik lag in het ziekenhuis! Niks ernstigs hoor dus jullie hoeven je geen zorgen te maken. Wel heb ik weer veel zin het bijhouden van onze website!

Tijdens mijn afwezigheid heb ik ook een heel leuk nieuw spel ontdekt met de zogenaamde Tarotkaarten. Dit spel kun je zelf ook spelen bij Stargames en het is niet precies wat je zult denken als je het woord Tarotkaarten hoort. Dit spel Tarot Twintigroepen High noon is heel anders!!

Hiermee voorspel je niet de toekomst maar het is gewoon en erg leuk kaartspel dat je met andere tarotkaarten speelt dan de gebruikelijke kaarten die je veel bij van die waarzegsters ziet. Nou geen glazen bol hier hoor gewoon Tarotkaarten!

Nu Tarot twintigroepen High Noon spelen

Tarot Twintigroepen High Noon

Tarot Twintigroepen high Noon

Tarot kun je spelen vier spelers dus ik zou zeggen nodig je vriendinnen uit om dit kaartspel samen met jou te spelen. Iedere speler ontvangt 10 kaarten en tijdens het spel moet je kleur bekennen en tarot (troef) spelen. Als je tijdens het spelen van Tarot twintigroepen High Noon geen kleur kunt bekennen of als er tarot werd gespeeld, dan moet de speler zelf ook tarot spelen. Je kunt ook de tarot slaan, net zoals de troeven, met de de kleurkaarten.

Er zijn nog een aantal regeltjes maar het gaat wat te ver om het hier allemaal uit te leggen. Tarot Twintigroepen is niet echt moeilijk maar het wel aan te raden om even de spelregels door te lezen op de website van Stargames!

Stargames heeft nog tientallen andere spellen en ok een heeel stel hel leuke (en super uitbetalende) gokkasten die je zeker eens uit moet proberen! Vooral de nieuwste gokkast van Stargames, Book of Ra Deluxe, is een echter super gokkast. Ik heb met een iznet van 8 euro maar liefst €188,- gewonnen! Nou is dat op zich niet zo heel bijzonder ware het niet dat ik dit geld gewonnen heb met alleen maar gratis spins! Ik heb ruim 40 minuten gespeelt op vrij spins en dat kom je maar weinig tegen bij de normale online gokkasten.

Nou of je dus wilt spelen met tarotkaarten of dat je jouw geluk eens wilt proberen op één van de gokkasten of andere spellen bij Stargames pak nu je kansd want ze geven je ook nog eens 100 euro kado als jij je nu inschrijft bij Stargames en dit is ook nog eens helemaal gratis! Als je het nu doet kan je overmorgen al meedoen aan het Tarot Twintigroepen High Noon Toernooi!