Wat anders spelen dan Bingo? Speel Chain reactors!

Wil je ook eens wat anders dan Bingo op internet spelen speel dan het razend populaire spel Chain reactors! Bij Caliber bingo kun je nu meer dan 45 spellen spelen naast de traditionele bingo spellen. En Chain reactors is een spel dat je vast fantastisch zult vinden. Chain reactors is een spel dat lijkt op een combinatie vier op een rij en tetris en het heeft ook een beetje weg van een gokkast. Met deze drie ‘ingredienten’ kan het niet anders dan dat Chain reactors binnen kort uitgeroepen zal worden tot één van de populairste spellen van het internet!

Speel Chain Reactors nu!

Speel Chain Reactors bij Caliber Bingo

Chain reactors bij Caliber Bingo

Speel dit razendpoapulaire spel en zorg dat je 5 van dezelfde symbolen op een rij krijgt hoe die lijn loop dat maakt niet uit. Combinaties over de vertikale- en horizontale lijnen tellen mee en hoe meer lijnen, hoe meer punten en dus cash geld jij kunt verdienen! Net als bingo lijnen moet je bij
Chain Reactors dus ook lijnen volmaken, alleen wel op een heel aqndere manier. Afhankelijk van welke symbolen er op de lijn komen en hoeveel lijnen je daarmee wegspeelt wordt er een winstbedrag op je account bijgeschreven, direct en automatisch!

Om Chain Reactors te spelen klik je simpel op de start knop. De symbolen vallen dan automatisch en de goede combinaties lichten op zodat je meteen ziet welke rij er weggespeelt is. Op de plek van de weggespeelde symbolen vallen direct nieuwe en als de combinaties goed zijn vallen ook die weer weg en verdien je extra punten! Op het moment dat de symbolen stoppen is er geen combinatie mogelijk en druk je weer op de startknop. Het kan voorkomen dat je een paar rijen in een keer wegspeelt en dan tikt jouw winst natuurlijk lekker aan!

In de linkerkant van het scherm kun je zien hoeveel elke combinatie van symbolen waard is. Afhankelijk van het bedrag dat jij inzet vermenigvuldigd het uitbetalingsbedrag. Dit geldt niet voor de progressieve jackpot. Er is een minimum van 5 gecombineerde symbolen nodig om te winnen.

Met het Chain Reactor spel kun je 3 verschillende Progressieve Jackpotten winnen!

Mega: De top – gewonnen met 7+ Zonsymbolen in een cluster
Midi: De middenrange – gewonnen met 6 Zonsymbolen in een cluster
Mini: De laagste range – gewonnen met 5 Zonsymbolen in een cluster

Speel de Chain Reactors bij Caliber Bingo en laat je vandaag nog verrassen door dit razend populaire spel.